Vi på Concrete IT drivs av att jobba med nya tekniker samt att upptäcka nya användningsområden för vår tekniska kompetens och innovationsförmåga. Vårt mål är att skapa stabila och flexibla lösningar med hjälp av de metoder som ger den bästa kundupplevelsen och användarnyttan. Både för dig och dina kunder.

Genom metodik från agilt arbetssätt och Continuous Delivery skapar vi förutsättningar för snabba leveranser och korta kommunikationsvägar där ett nära samarbete med kunder och användare är i fokus. Vi arbetar med team som har olika kompetenser och är olika sammansatt beroende på situation. Till exempel kan ett team bestå av fullstackutvecklare, UX-designers och affärsutvecklare.

Vi arbetar också med olika molnlösningar och har gedigen expertis inom bla Microsoft Azure, en ständigt växande uppsättning molntjänster som underlättar för organisationer att hantera affärsutmaningar. Där finns friheten att skapa, hantera och distribuera tjänster i ett globalt nätverk med hjälp av olika verktyg och ramverk.

Vi har en stor variation av kunder och uppdrag och erbjuder även traditionella konsulttjänster av systemutvecklare, på plats hos dig som kund. Det kan röra sig om arkitekter eller andra typer av specialister i kortare utredningsuppdrag eller helt enkelt som resursförstärkningar till olika projekt.