← Tillbaka

Systemutvecklare

Vi söker dig som är nyfiken och intresserad av att hela tiden bredda och fördjupa din kompetens. Du har god teknisk kunskap och kan utan hinder arbeta med den teknikstack som löser uppgiften bäst. Som konsult hos oss är du självgående och ska kunna förstå och arbeta nära kunden.

Vi vill att du ska trivas 

Vi på Concrete IT kan erbjuda dig det bästa av två världar – frihet och trygghet. Förutom en marknadsmässig lön får du även hjälpsamma och kunniga kollegor. Vi är ett mindre bolag med korta beslutsvägar och här finns ett stort förtroende för alla medarbetare. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre på att ta tillvara den samlade kunskapskraften i företaget och välkomnar dina idéer och utvecklingsförslag.

Du blir en av våra experter

Hos oss kommer du främst att jobba i team tillsammans med andra Concrete IT-kollegor. På sikt är tanken att vi ska kunna arbeta med flera olika uppdrag parallellt, tillsammans med en eller flera kunder. Det kan vara enstaka lösningar eller en produkt som kunden vill ha. En förmåga som är viktig är att kunna ha fokus på flera aktiviteter, om inte samtidigt, så över tid. Med din bredd kommer du att hantera utveckling inom front- och backend, arkitektur, devops och infrastruktur.

Exempel på uppdrag

  • Utveckling av ett backendsystem för GloveMe.
  • Bygga ett verktyg för validering av datafiler för kollektivtrafik i samarbete med Data4PT (EU-projekt).

Det här är Concrete IT

Vi på Concrete IT erbjuder olika tjänster inom systemutveckling, säkerhet, agil transformation, förändringsledning och arbetar gärna i tvärfunktionella team och koncept. Vi vill alltid utveckla och utvecklas, och som bolag strävar vi efter att bli bättre på att dela kunskap och nyttiga erfarenheter med varandra – även när det inte riktigt går som det var tänkt. Kom med och bygg vidare på den förmågan i vår organisation!

Vi ser framemot att höra från dig

Vi tycker att mångfald berikar och vi välkomnar alla olika könsidentiteter, åldrar och ursprung. (Du behöver behärska svenska eftersom de flesta av våra kunder kräver det av våra konsulter.)

Välkommen med din ansökan till blienavoss@concreteit.se

Vi erbjuder dig:

• En bra marknadsmässig lön
• Kompetensutveckling
• Balans mellan arbete och fritid
• Guldhjärtade och kompetenta kollegor
• Stöd om du är föräldraledig
• Övriga förmåner som till exempel massage
• Omtalade och spektakulära konferensresor (pandemipaus, vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer)

Välkommen till oss!

För oss är det självklart att satsa på dig som medarbetare och vi har den uttalade målsättningen att alla ska trivas exceptionellt bra på Concrete IT. Vi erbjuder det bästa av två världar; trygghet och flexibilitet (så långt som det fungerar för våra uppdrag och kunder). Dessutom erbjuder vi bra förmåner och gemensamma aktiveter där vi har kul tillsammans. Vi har ett stort förtroende för våra medarbetare och praktiserarar frihet under ansvar där vi bejakar idéer och kreativa utvecklingsförslag. Just nu utvecklar vi ett koncept inom säkerhet och svärmintelligens. Vilka idéer skulle du vilja utveckla?

På vårt kontor, som är centralt beläget i Stockholm, finns det alltid någon som du kan bolla idéer med. Kom med på spontana AW:s, turnering i rundpingis eller diskutera det senaste inom AI, Safe, framtiden, livet och cybersäkerhet. Vårt kontor är en hemtrevlig mötesplats för kreativitet och gott umgänge.

Vi är ett konsultbolag inom IT och management med en kreativ och rolig skara ödmjuka människor. Vi arbetar för en stabil utveckling och strävar alltid efter att tillföra största möjliga nytta för våra kunder. Det gör vi oftast genom helhetsåtaganden, från strategi till genomförande, med utgångspunkt i framtidens teknik och digitala lösningar. Vi agerar stöd i form av ledning och styrning eller så deltar vi med expertkunskap i våra kunders olika projekt.