← Tillbaka

Systemutvecklare

Vill du bli en del av vårt konsultgäng och bidra till att lösa våra kunders utmaningar? Drivs du av att dela med dig av din kunskap både hos kunder och bland dina kollegor?

Vi vill att du ska trivas exceptionellt bra hos oss på Concrete IT. Förutom en marknadsmässig lön får du snälla, hjälpsamma och kunniga kollegor, bra förmåner och stor frihet och flexibilitet – så länge det fungerar för uppdraget och kunden.

Vi tror att du åtminstone har några års erfarenhet som utvecklare, att du är driven och engagerad och ständigt nyfiken på nya tekniker. Som konsult hos oss kommer du att hjälpa våra kunder med din kompetens inom exempelvis C#, Java, C++. Kan du dessutom krydda med exempelvis Go, IoT eller molntjänster är det ett extra +.

Vi ett prestigelöst gäng som motiveras av våra kunders utmaningar för att hitta dom allra bästa lösningarna. För att du ska trivas med oss är du också prestigelös, affärsorienterad och “konsultmässig”; du förstår och kan sätta dig in i kundens verkliga behov.

Vi ser framemot att höra från dig!

Mångfald berikar och vi välkomnar alla olika könsidentiteter, åldrar och ursprung. Ett krav är dock att du behärskar svenska fullt ut.

Skicka din ansökan med en gång till blienavoss@concreteit.se

 

Vi erbjuder dig:

• En bra marknadsmässig lön
• Kompetensutveckling
• Balans mellan arbete och fritid
• Guldhjärtade och kompetenta kollegor
• Stöd om du är föräldraledig
• Övriga förmåner som till exempel massage
• Omtalade och spektakulära konferensresor (pandemipaus, vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer)

Välkommen till oss!

För oss är det självklart att satsa på dig som medarbetare och vi har den uttalade målsättningen att alla ska trivas exceptionellt bra på Concrete IT. Vi erbjuder det bästa av två världar; trygghet och flexibilitet (så långt som det fungerar för våra uppdrag och kunder). Dessutom erbjuder vi bra förmåner och gemensamma aktiveter där vi har kul tillsammans. Vi har ett stort förtroende för våra medarbetare och praktiserarar frihet under ansvar där vi bejakar idéer och kreativa utvecklingsförslag. Just nu utvecklar vi ett koncept inom säkerhet och svärmintelligens. Vilka idéer skulle du vilja utveckla?

På vårt kontor, som är centralt beläget i Stockholm, finns det alltid någon som du kan bolla idéer med. Kom med på spontana AW:s, turnering i rundpingis eller diskutera det senaste inom AI, Safe, framtiden, livet och cybersäkerhet. Vårt kontor är en hemtrevlig mötesplats för kreativitet och gott umgänge.

Vi är ett konsultbolag inom IT och management med en kreativ och rolig skara ödmjuka människor. Vi arbetar för en stabil utveckling och strävar alltid efter att tillföra största möjliga nytta för våra kunder. Det gör vi oftast genom helhetsåtaganden, från strategi till genomförande, med utgångspunkt i framtidens teknik och digitala lösningar. Vi agerar stöd i form av ledning och styrning eller så deltar vi med expertkunskap i våra kunders olika projekt.