Det var så det började – men hur gick det sen?

Hej Farhad och Sohail! Hur hamnade ni hos oss på ConcreteIT?

Farhad: Jag blev kontaktad av en rekryterare på LinkedIn som presenterade Concrete IT på ett sådant sätt att jag blev nyfiken. Jag tog ett möte med VD:n Krister och träffade även två av bolagets utvecklare och säljchefen Peter. Så här i efterhand inser jag att jag missförstod hur det fungerade; jag trodde att jag skulle fixa mina uppdrag helt på egen hand. Så jag tackade faktiskt nej. Krister tog mitt negativa besked på ett så bra och positivt sätt, och det liksom fastnade hos mig. Det sa mycket om hans och bolagets inställning och personlighet. Efter en tid sågs vi igen och efter uppklarade missförstånd kom vi överens om att jag skulle börja. Vid den tidpunkten jobbade jag tillsammans med Sohail på ett annat företag, och jag berättade för honom om Concrete IT.
 
Sohail: Och jag var redan inne i två andra rekryteringsprocesser, men Farhad hade fått ett så bra intryck av Concrete IT så jag träffade också Krister och några andra av bolagets medarbetare. Jag är mycket intresserad av att arbeta med ny teknik, och jag kände att Concrete IT och rollen som konsult ger mig en jättebra plattform att bidra med min expertkunskap samtidigt som jag kan utvecklas ännu mer inom till exempel Cloud och DevOps.
 
Farhad: Och jag behöver omväxling för att trivas, så det känns riktigt bra att få möjligheten att kunna bistå kunder med kvalificerade lösningar i skilda projekt – och fortfarande kunna ha samma arbetsgivare. Det är superviktigt att ha schyssta kollegor och en bra arbetsmiljö, att alla respekterar varandra. Och har roligt tillsammans.
 
Sohail: Jag håller med. Och det är viktigt att det finns ett stort förtroende, både mellan kollegor och mellan konsult och uppdragsgivare. Att det är det faktiska resultatet som räknas.
 
Sohail, vilka andra förmågor, utöver kompetens inom utveckling, tycker du att Farhad har?
Farhad är otroligt snabb på att sätta sig in i helt skilda projekt och ämnen. Han är mycket lättlärd, flexibel och är glad som person.
 
Farhad, vilka andra förmågor, utöver kompetens inom utveckling, tycker du att Sohail har?
Sohail är mycket artig, han har verkligen en fin personlighet. Han är ödmjuk och skryter inte över det han kan. 

Varmt välkomna till oss på Concrete IT!