Samarbete är den "nya konkurrensen"

Semcon och Konkret utforskar samarbete!

Det startade på gymmet 💪

När Semcon och Konkret träffades för att öppna upp för potentiella samarbeten och idéutbyten blev det extra tydligt att företag först och främst består av människor, relationer och visioner. Idéutbytet startade egentligen på ett gym, där Cilla (Konkret) och Martina (Semcon) tränar. Tankarna på att ses i ett lite större sammanhang växte fram och i tisdags träffade vi på Konkret ett gäng från Semcon på vårt kontor på Drottninggatan. 

Ingenjörskonst och nytänkande lösningar 😀

Semcon är ett bolag som kombinerar digital spetskompetens och klassisk ingenjörskonst för att utveckla teknik som gör skillnad. De har bland annat en stor tyngd i Life Science och satsar på hållbarhet genom förvärv av Goodpoint 2022. Konkret är ett mindre, snabbfotat bolag som med personlig touch guidar kunder till nytänkande lösningar inom tech, säkerhet och digitala transformationer som förverkligas med ledarskap, förändringsledning, agil coachning och organisationsöverskridande transformationsdesign.

Nya vänner - nya möjligheter

Tillsammans kan vi, Konkret och Semcon, komplettera våra kompetenser och erbjuda relevanta och hållbara lösningar på våra kunders utmaningar. På träffen pratade vi bland annat om att vi inledningsvis skulle kunna bjuda på vår gemensamma kunskap i någon form … kanske ett webinarium att inspireras av. Vi diskuterade även möjliga gemensamma teamleveranser - så det finns all anledning att återkomma till hur vårt samarbete utvecklas framöver.


Är du nyfiken och vill veta mer? Hör av dig! »

Föregående
Föregående

Hanna är ny säljansvarig

Nästa
Nästa

Vi välkomnar Jernhusen som ny kund