Lediga tjänster

Vi tar alltid emot spontanansökningar, men ibland letar vi efter specifika kompetenser, och då hittar du info om tjänsterna här.

Just nu söker vi efter:

Informationssäkerhetskonsult »

Systemutvecklare »

 

Spontanansökningar

Vi är alltid intresserad av att komma i kontakt med dig som är intresserad av att jobba med oss. Skicka ett mail till blienavoss@concreteit.se eller läs mer här »

Varmt välkommen till oss!

Vi är ett konsultbolag inom IT och management med en kreativ och rolig skara ödmjuka människor. Vi arbetar för en stabil utveckling och strävar alltid efter att tillföra största möjliga nytta för våra kunder. Det gör vi oftast genom helhetsåtaganden, från strategi till genomförande, med utgångspunkt i framtidens teknik och digitala lösningar. Vi agerar stöd i form av ledning och styrning eller så deltar vi med expertkunskap i våra kunders olika projekt.

För oss är det självklart att satsa på dig som medarbetare och vi har den uttalade målsättningen att alla ska trivas exceptionellt bra på Concrete IT. Vi erbjuder det bästa av två världar; trygghet och flexibilitet (så långt som det fungerar för våra uppdrag och kunder). Dessutom erbjuder vi bra förmåner och gemensamma aktiveter där vi har kul tillsammans. Vi har ett stort förtroende för våra medarbetare och praktiserarar frihet under ansvar där vi bejakar idéer och kreativa utvecklingsförslag. Just nu utvecklar vi ett koncept inom säkerhet och svärmintelligens. Vilka idéer skulle du vilja utveckla?

På vårt kontor, som är centralt beläget i Stockholm, finns det alltid någon som du kan bolla idéer med. Kom med på spontana AW:s, turnering i rundpingis eller diskutera det senaste inom AI, Safe, framtiden, livet och cybersäkerhet. Vårt kontor är en hemtrevlig mötesplats för kreativitet och gott umgänge.

Vårt erbjudande

• En bra lön som motsvarar värdet på ditt arbete
• Kompetensutveckling
• Balans mellan arbete och fritid
• Guldhjärtade och kompetenta kollegor
• Stöd om du är föräldraledig
• Övriga förmåner som till exempel massage
• Omtalade och spektakulära konferensresor