Vi vill jobba med dig

Vi erbjuder det bästa av två världar – frihet och trygghet. Hos oss får du dessutom en marknadsmässig lön, hjälpsamma och kunniga kollegor och kontinuerlig kompetensutveckling. Vi är ett mindre bolag med korta beslutsvägar och här finns ett stort förtroende för alla medarbetare. Vi jobbar hela tiden med att bli bättre på att ta tillvara den samlade kunskapskraften bland medarbetarna och uppmuntrar idéer och utvecklingsförslag. För att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa tjänster vet vi att mångfald berikar och vi välkomnar självklart alla olika könsidentiteter, åldrar och ursprung.

 

Det här gör vi

Vi erbjuder konsulttjänster inom systemutveckling, säkerhet, agil transformation, och förändringsledning och arbetar gärna i tvärfunktionella team och koncept. Vi vill alltid utveckla och utvecklas, och som bolag strävar vi efter att bli bättre på att dela kunskap och nyttiga erfarenheter med varandra – även när det inte riktigt går som det var tänkt. Kom med och bygg vidare på den förmågan i vår organisation!

 

Hör av dig

Har vi ingen jobbannons ute som passar dig?
Skicka ett mail till blienavoss@concreteit.se eller använd formuläret.

 

Lediga tjänster

Är du systemutvecklare, säkerhetsarkitekt, IT-arkitekt, informationssäkerhetsspecialist, agil coach, projektledare eller förändringsledare …?

Vill du veta mer om hur det är att jobba som konsult hos oss? Skriv några rader till blienavoss@concreteit.se eller använd formuläret så hör vi av oss.

Medarbetarstories

“Så jag tackade faktiskt nej.”

“Så jag tackade faktiskt nej.”

Det var så det började - men hur gick det sen? Hej Farhad och Sohail! Hur hamnade ni hos oss på ConcreteIT? Farhad: Jag blev kontaktad av en rekryterare på LinkedIn som presenterade Concrete IT på ett sådant sätt att jag blev nyfiken. Jag tog ett möte med VD:n Krister...

read more
Samarbete är nyckeln till att allt ska fungera

Samarbete är nyckeln till att allt ska fungera

Hej Petter, och varmt välkommen till Concrete IT! ❓ Hur hamnade du hos oss? — Min relation med Concrete IT startade redan för cirka tio år sedan. Allt sedan dess har vi samarbetat; med mig som beställare på kundsidan och med flera olika konsulter från Concrete...

read more