← Tillbaka

Konsult inom informationssäkerhet

Kom med i vårt kompetenta och snälla konsultgäng och ansvara för uppdrag inom proaktiv informationssäkerhet hos våra kunder. Vi utvecklar just nu våra erbjudanden och behöver dig som kan driva informationssäkerhetsfrågor i vårt team för molntjänster.

Vi vill att du ska trivas riktigt bra hos oss

Förutom en marknadsmässig lön får du hjälpsamma och kunniga kollegor och bra förmåner. Vi erbjuder frihet och flexibilitet – så länge det fungerar för uppdraget och kunden. Vi är ett mindre bolag med korta beslutsvägar och här finns ett stort förtroende för alla medarbetare. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre på att ta tillvara den samlade kunskapskraften i företaget och välkomnar dina idéer och kreativa utvecklingsförslag!

Är det här du? 

Vi söker dig som är nyfiken, trygg och prestigelös och som kan leda och agera expert i olika informationssäkerhetsuppdrag hos våra kunder.

Vi tror att du har förmågan…

  • att kombinera lyhördhet med integritet för att kunna guida rätt i arbetet med informationssäkerhet – utan att tappa fokus på den verksamhetsnytta och de effekter som kunden vill uppnå.
  • att representera säkerhet på olika nivåer i en organisation, från ledning till utvecklingsteam.
  • att ta till dig ny kunskap och du kan förmedla den vidare på ett enkelt sätt, både i text och som muntliga presentationer för kollegor och kunder.

Önskvärda formella kvalifikationer

  • Akademisk examen eller motsvarande dokumenterad arbetslivserfarenhet
  • Minst 5 års erfarenhet av metoder, ramverk och standarder inom informationssäkerhet, tex inom riskhantering, beredskap och dataskydd, incidenthantering och riskanalyser.
  • Certifieringar inom domänen t ex CISA, ISMP, CISM, CISSP eller liknande.

Lite mer om oss

Vi på Concrete IT arbetar gärna i tvärfunktionella team och koncept och erbjuder olika tjänster inom systemutveckling, säkerhet, agil transformation och förändringsledning. Vi vill alltid utveckla och utvecklas och som bolag strävar vi efter att bli bättre på att dela kunskap och nyttiga erfarenheter med varandra – även när det inte riktigt går som det var tänkt. Var med och utveckla den förmågan i vår organisation!

Vårt kontor, som är centralt beläget i Stockholm, är en hemtrevlig mötesplats för kreativitet och gott umgänge. Här kan vi träffas för att bolla idéer, diskutera det senaste inom AI, SAFe, cybersäkerhet eller prata om framtiden och livet i stort.

Vi ser framemot att höra från dig!

Vi tycker att mångfald berikar och vi välkomnar alla olika könsidentiteter, åldrar och ursprung. Men vi vill att du behärskar svenska eftersom de flesta av våra kunder kräver det av våra konsulter.

Välkommen med din ansökan till blienavoss@concreteit.se  

Vårt erbjudande

• En bra marknadsmässig lön
• Kompetensutveckling
• Balans mellan arbete och fritid
• Guldhjärtade och kompetenta kollegor
• Stöd om du är föräldraledig
• Övriga förmåner som till exempel massage
• Omtalade och spektakulära konferensresor (pandemipaus, vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer)

Välkommen till oss!

Vi är ett konsultbolag inom IT och management med en kreativ och rolig skara ödmjuka människor. Vi arbetar för en stabil utveckling och strävar alltid efter att tillföra största möjliga nytta för våra kunder. Det gör vi oftast genom helhetsåtaganden, från strategi till genomförande, med utgångspunkt i framtidens teknik och digitala lösningar. Vi agerar stöd i form av ledning och styrning eller så deltar vi med expertkunskap i våra kunders olika projekt.
För oss är det självklart att satsa på dig som medarbetare och vi har den uttalade målsättningen att alla ska trivas exceptionellt bra på Concrete IT. Vi erbjuder det bästa av två världar; trygghet och flexibilitet (så långt som det fungerar för våra uppdrag och kunder). Dessutom erbjuder vi bra förmåner och gemensamma aktiveter där vi har kul tillsammans. Vi har ett stort förtroende för våra medarbetare och praktiserarar frihet under ansvar där vi bejakar idéer och kreativa utvecklingsförslag. Just nu utvecklar vi ett koncept inom säkerhet och svärmintelligens. Vilka idéer skulle du vilja utveckla?

På vårt kontor, som är centralt beläget i Stockholm, finns det alltid någon som du kan bolla idéer med. Kom med på spontana AW:s, turnering i rundpingis eller diskutera det senaste inom AI, Safe, framtiden, livet och cybersäkerhet. Vårt kontor är en hemtrevlig mötesplats för kreativitet och gott umgänge.