← Tillbaka

Informationssäkerhetskonsult

Vill du vara med och bli en del av vårt kompetenta konsultgäng och bidra till ett samhälle som proaktivt samverkar kring säkerhet? Drivs du av att dela med dig av din kunskap både hos kunder och bland dina kollegor?

Concrete IT erbjuder helhetslösningar som säkerställer att våra kunders utvecklingsarbete går hand i hand med säkerhet. Smart teknik, molntjänster, AI/maskininlärning och distansarbete är exempel på säkerhetsutmaningar som vi tacklar tillsammans med våra kunder.

Nu söker vi dig som proaktivt kan leda eller agera som expert i olika informationssäkerhetsuppdrag hos våra kunder, stödja och driva processer och planera informations- och it-säkerhetsarbetet.

Rollen 

Som konsult hos oss kommer du att hjälpa våra kunder med att skapa säkra miljöer och processer utifrån aktuella standarder och regelverk, genom att identifiera och precisera kundernas behov och kravställningar inom säkerhetsområdet. Du behöver därför ha förmågan att arbeta med informationssäkerhet ur ett verksamhetsperspektiv med fokus på den verksamhetsnytta och de effekter som ska uppnås.

Vi tror att du …

… har mycket god förmåga att representera säkerhet på olika nivåer i en organisation, från ledning till utvecklingsteam.
… är uppdragsorienterad med en stark vilja att utvecklas och hålla dig uppdaterad på de senaste metoderna inom informationssäkerhetsområdet.
… är prestigelös och att du gärna delar med dig av din kunskap.
… är lyhörd och proaktiv och förstår vikten av att balansera verksamhetsnytta och säkerhet.
… har lätt för att ta till dig ny kunskap och att du dessutom kan förmedla den vidare på ett enkelt sätt, både i textform och presentationer för kollegor och kunder.

Önskvärda kvalifikationer

• Minst 5 års erfarenhet av metoder, ramverk och standarder inom informationssäkerhet, tex inom riskhantering, beredskap och dataskydd, incidenthantering och riskanalyser.

• Akademisk examen eller motsvarande dokumenterad arbetslivserfarenhet med inriktning mot Informationssäkerhet, gärna som konsult.

• Certifieringar inom domänen t ex CISA, ISMP, CISM, CISSP eller liknande.

Vi ser framemot att höra från dig!

Vi tycker att mångfald berikar och vi välkomnar alla olika könsidentiteter, åldrar och ursprung. Ett krav är dock att du behärskar svenska fullt ut.

Skicka in din ansökan till blienavoss@concreteit.se  

Vårt erbjudande

• En bra marknadsmässig lön
• Kompetensutveckling
• Balans mellan arbete och fritid
• Guldhjärtade och kompetenta kollegor
• Stöd om du är föräldraledig
• Övriga förmåner som till exempel massage
• Omtalade och spektakulära konferensresor (pandemipaus, vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer)

Välkommen till oss!

Vi är ett konsultbolag inom IT och management med en kreativ och rolig skara ödmjuka människor. Vi arbetar för en stabil utveckling och strävar alltid efter att tillföra största möjliga nytta för våra kunder. Det gör vi oftast genom helhetsåtaganden, från strategi till genomförande, med utgångspunkt i framtidens teknik och digitala lösningar. Vi agerar stöd i form av ledning och styrning eller så deltar vi med expertkunskap i våra kunders olika projekt.
För oss är det självklart att satsa på dig som medarbetare och vi har den uttalade målsättningen att alla ska trivas exceptionellt bra på Concrete IT. Vi erbjuder det bästa av två världar; trygghet och flexibilitet (så långt som det fungerar för våra uppdrag och kunder). Dessutom erbjuder vi bra förmåner och gemensamma aktiveter där vi har kul tillsammans. Vi har ett stort förtroende för våra medarbetare och praktiserarar frihet under ansvar där vi bejakar idéer och kreativa utvecklingsförslag. Just nu utvecklar vi ett koncept inom säkerhet och svärmintelligens. Vilka idéer skulle du vilja utveckla?

På vårt kontor, som är centralt beläget i Stockholm, finns det alltid någon som du kan bolla idéer med. Kom med på spontana AW:s, turnering i rundpingis eller diskutera det senaste inom AI, Safe, framtiden, livet och cybersäkerhet. Vårt kontor är en hemtrevlig mötesplats för kreativitet och gott umgänge.