Vi vill bidra till era framgångar!

Concrete IT är ett konsultbolag inom IT och management med en kreativ och rolig skara ödmjuka människor. Vi arbetar för en stabil utveckling och strävar alltid efter att tillföra största möjliga nytta för våra kunder. Det gör vi oftast genom helhetsåtaganden, från strategi till genomförande, med utgångspunkt i framtidens teknik och digitala lösningar. Vi agerar stöd i form av ledning och styrning eller så deltar vi med expertkunskap i våra kunders olika projekt.

 

Vad kan vi hjälpa er med?

↪ Utforska okända möjligheter?

När ni inte riktigt vet vilka tekniska och organisatoriska möjligheter som finns kan vi guida er fram till  hållbara lösningar som stärker er konkurrenskraft.

Mer info »

 

↪ Ge vägledning?

När ni är i behov av snabb vägledning eller säkerhetsgranskningar och mer omfattande förstudier, analyser och rekommendationer.

Mer info »

 

↪ Bistå med team och konkreta lösningar?

När ni vill att vi tar ett större ansvar för hela leveransen, till exempel utveckling av IT-lösning, agil transformation, molnresa eller  etablering av självorganiserande team.

Mer info »

 

↪ Förstärka ditt befintliga team?

När ni vill förstärka er verksamhet med en eller flera skickliga teammedlemmar inom systemutveckling, projektledning, förändringsledning, säkerhet eller agil transformation.

Mer info »

Vill du veta mer om hur vi kan bidra till era framgångar? Skicka ett meddelande till oss, vi hör av oss inom kort.

Vi vill jobba med dig!

Hittar du ingen ledig tjänst som passar just dig? Hör av dig ändå!

Spaningar, kundcase och tips

Vi delar med oss av insikter och konkreta kundcase.