❓Hej och varmt välkommen till Concrete IT Robert! Vad var det som fick dig att söka dig till Concrete IT?

— Jag var en av alla dom som hamnade i kläm på grund av Coronapandemin. När jag sökte nytt jobb och utvärderade mina alternativ var det ett par saker som var extra viktiga; jag ville till ett bra och stabilt ställe där jag kunde få rum att utvecklas samtidigt som jag vill få utlopp och direkt dela med mig av min kompetens. Vara en del av lösningen och ses som en medarbetare istället för att enbart vara en kugge i ett hamsterhjul. Jag ville hitta ett ställe som kändes relevant och intressant – och det fann jag i Concrete IT.

❓ Vad i konsultrollen är det som lockar dig?

— Konsultrollen kräver att man kan ta till sig nya saker, att snabbt sätta sig in i olika sammanhang och leta upp nya alternativ. Och det är några av mina starka drivkrafter, att hela tiden utvecklas för att kunna bidra med de bästa lösningarna. Och för att kunna fokusera helt och fullt på utveckling och nya lösningar hos mina kunder tycker jag även att det känns skönt att känna trygghet i en säker anställning, vilket jag hittat hos Concrete IT.
På en del av mina föregående arbeten kunde jag uppleva att fokus mest låg på att hjälpa till att städa upp i problem som uppstått tidigare. Jag var mer driven av stress än entusiasm. Nu kan jag vara mer proaktiv, vara en del av en hållbar lösning, vilket ger så mycket mer mening till arbetsdagarna. Nu är jag driven av entusiasm istället för stress.

❓Har du något drömuppdrag?

— Jag har kommit till en insikt att jag i förväg faktiskt inte vet vilket som är mitt drömuppdrag. Inte om man tänker sig att en specifik bransch eller produkt/tjänst utgör en dröm. Det som viktigt är att få hamna någonstans där jag får nytta av mina styrkor och kan bidra så mycket som möjligt och att det är utvecklande. Även om man drömmer om en viss bransch eller tjänst/produkt att arbeta med så ska man inte låta det utgöra ett hinder till att utforska andra branscher eller produkter som man egentligen aldrig tidigare sett som intressanta. Jag har ändrat uppfattning ett par gånger och insett att det mesta kan vara intressant och utvecklande om rätt förutsättningar finns. Jag växer av att ha ett öppet sinne när jag upplever nya saker.