Välkommen till oss!

Concrete IT är ett konsultbolag inom IT och management med en kreativ och rolig skara ödmjuka människor. Vi arbetar för en stabil utveckling och strävar alltid efter att tillföra största möjliga nytta för våra kunder. Det gör vi oftast genom helhetsåtaganden, från strategi till genomförande, med utgångspunkt i framtidens teknik och digitala lösningar. Vi agerar stöd i form av ledning och styrning eller så deltar vi med expertkunskap i våra kunders olika projekt.

För oss är det självklart att satsa på våra medarbetare och vi har den uttalade målsättningen att alla ska trivas exceptionellt bra på Concrete IT. Vi erbjuder det bästa av två världar; trygghet och flexibilitet (så långt som det fungerar för våra uppdrag och kunder). Dessutom erbjuder vi bra förmåner och gemensamma aktiveter där vi har kul tillsammans. Vi har ett stort förtroende för våra medarbetare och praktiserarar frihet under ansvar där vi bejakar idéer och kreativa utvecklingsförslag. Just nu utvecklar vi ett koncept inom säkerhet och svärmintelligens.

Vilka idéer skulle du vilja utveckla?

På vårt kontor, som är centralt beläget i Stockholm, finns det alltid någon som du kan bolla idéer med. Kom med på spontana AW:s, turnering i rundpingis eller diskutera det senaste inom AI, Safe, framtiden, samarbete, livet och cybersäkerhet. Vårt kontor är en hemtrevlig mötesplats för kreativitet och gott umgänge.

Vad vi söker hos våra kollegor 

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill axla en konsultroll som alltid tar sikte på kundens bästa. Som konsult arbetar du med digitala lösningar, leder projekt eller agerar coach inom den agila sfären, utvecklar kundens affär så att den blir mer lönsam eller arbetar med innovationer. .

Kanske är du den mer tekniskt lagde personen och vurmar för säkerhet inom cybervärlden eller så tycker du helt enkelt om att utveckla robusta, innovativa och moderna IT-system med tekniker som exempelvis C# och Java med tillämpliga ramverk.

Oavsett roll och kompetens är du en självgående, initiativrik och social person som passar in i vår glada och trevliga gemenskap. Mångfald berikar på många sätt, både socialt och innovationsmässigt,  och vi välkomnar alla olika könsidentiteter, åldrar och ursprung. Ett krav är dock att du behärskar svenska fullt ut. Du har även förmågan att på ett representativt sätt sprida företagets budskap till våra kunder. 

 

Vi vill jobba med dig!

Spontanansökningar

Tveka inte, skicka ett mail till   blienavoss@concreteit.se

Lediga tjänster 

Ibland söker vi efter dig som kan axla en specifik roll. Kolla här under lediga tjänster » 

Vårt erbjudande

• En bra lön
• Kompetensutveckling
• Balans mellan arbete och fritid
• Guldhjärtade och kompetenta kollegor
• Stöd om du är föräldraledig
• Övriga förmåner som till exempel massage
• Omtalade och spektakulära konferensresor (pandemipaus, vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer)

Johanna Nordfeldt är förändringsledaren som inte sopar problem under mattan under glada tillrop. Hon vågar ta en rak och ärlig dialog om vad saker och ting faktiskt innebär.  Allt för att åstadkomma goda resultat i en hållbar förändringsresa. 

Petter Kvarnfors är lösningsarkitekten som har förmågan att översätta teknikprat så att alla förstår. Det är en av anledningarna till att han så framgångsrikt kan driva igenom inkluderande och hållbar teknikutveckling i företag och organisationer.