Concrete IT - Om oss

Om Concrete IT Management

Våra kunder har unika behov och vårt fokus är att förstå kunden och dess organisation till fullo. Genom att tydliggöra de möjligheter och hinder våra kunder har tar vi gemensamt fram en målbild och en handlingsplan för att nå målen. Vi är också med och säkerställer genomförandet – från ord till handling!

På Concrete IT Management delar vi vår kunskap med våra kunder och mellan oss anställda. Vi tror att vår kunskap, erfarenhet och värderingar är det som gör skillnad. Sist men inte minst har vi roligt på arbetet, och inspirerar våra kunder, anställda och partners till att ha roligt!

Cecilia Byström

Cecilia Byström

Affärsområdeschef Management - Förändrings- & innovationsledare

070 495 05 20

Maria Vidmo

Maria Vidmo

Affärsområdeschef Management - Affärsarkitekt

070 228 17 50

Christopher Grahl

Christopher Grahl

Verksamhetsutvecklare och arkitekt

08 616 86 80 christopher.grahl[at]concreteit.se

Marie Lundquist

Marie Lundquist

Projektledare & förändringsledare

08 616 86 80 marie.lundquist[at]concreteit.se

Johan Ristrand

Johan Ristrand

Projektledning & IT-styrning

08 616 86 80

Våra värderingar

Lyhört – Vi lyssnar alltid på det som sägs och det som inte sägs. Det är en förutsättning för att kunna förstå våra kunder på djupet, och för att kunna genomföra hållbara förbättringar.

Hängivet – Vi brinner för vårt arbete och är måna om att våra kunder ska nå sin fulla potential. Vi har stor leveransförmåga och som kund kommer du uppskatta att vi håller vad vi lovat.

Integrerat – Vi kombinerar nytänkande med erfarenhet och har ett pragmatiskt förhållningssätt. Vi engagerar alla delar i verksamheten för att hitta en optimal lösning och ett optimalt genomförande.

Vi vill bli fler!

Concrete IT Management behöver fler konsulter med spetskompetens och som brinner för att arbeta som konsult. Du vill driva förändringsarbete och dela med dig av din kunskap.

Bild

Drottninggatan 71C  |  111 36 Stockholm  |  Växel: 08-616 86 80  |  info@concreteit.se  |  Om webbplatsen